Menu

Gündem … 28 Nisan 2015

Orman ve Su İşleri Bakanlığı …. Yani Devletin bir kurumu

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü … Bu da Devlete bağlı bir kurum.

KATLİAM İHALESİ açıyorlar…

Hem de adına AV TURİZMİ diyerek.

Ayı
Yabankeçisi
Çengel boynuzlu dağ keçisi
Kızıl geyik
Ceylan

Bu hayvanları ÖLDÜRECEKLER….

İnanabiliyor musunuz…

Doğada yaşayana bu hayvanları ÖLDÜRMEK için adına AV TURİZMİ dedikleri İHALE açıyorlar.

Ellerine tüfeklerini alanlar dağlara, parklara çıkıp DOĞAYI KORUMA adına katliam yapacaklar ve bunu DEVLET ihale ile yapacak.

Yazıklar olsun…. Böyle bir haber ile anılmak bile ne kadar UTANÇ verici…

***
Dün yazmıştım bir ara… Dakika 1 – Gol 1 diye…

Sayın Cumhurbaşkanımız Kıbrıs’ın Çipras’ına çok kızdı diye ….

” Ağzından çıkanı kulağın duysun ” gibi bir tabir artık kime yakışır, kime yakışmaz bunun hesabını sizler yapın.

Umarım Kıbrıs’ın Çipras’ı daha ilk günde karşılaştığı bu tarz bir söyleme kulak asmaz ve OY aldığı insanlara verdiği sözleri yerine getirir.

***
” Fikri ve vicdanı hür olmayandan HAKİM olmaz. Aklını ve vicdanını başkalarına kiralayan veya iradesine ipotek konmasına izin verenden HAKİM olamaz. Yargının kurumsal anlamda siyasal organların etkisi altında kalması ve ayrışması büyük TEHLİKEDİR: ”

Bu sözler Anayasa Mahkemesi yeni Başkanı Zühtü Arslan’a ait.

Bu konuşmayı yaptıktan sonra Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu toplandı ve Tahliyeci Hakimleri AÇIĞA ALDI.

Dünyanın en kısa fıkralarından birisi sanırım…

***
Bu sıralar Hükümet yoğun bir şekilde BASTIRINCA Üniversitelerin ŞENLİK’leri ortadan bir bir kaldırılıyor.

Sakarya’da ŞENLİK yapmayın yoksa gelir basarız diyen MÜSLÜMAN GENÇLERin baskısı diğer üniversitelerde de etkili oldu.

ODTÜ de ” aşırı alkol tüketimi ” ” Çevre kirliliği ” gibi nedenler ile 28 yıldır yapılan ODTÜ Şenliklerini iptal etmiş.

ODTÜ gibi bir üniversiteye yakıştı mı derseniz, hiç yakışmadı hem de hiç …

***
Habere şaşırmadım.

YOLSUZLUK bizim vatandaşımızda parti seçiminde hiç etki yapmıyormuş.

Yani o kadar yolsuzluk yapmalarına rağmen, AKP’nin oy oranında hiç etki göstermemesinin nedeni belli.

Yapanın yanında kalıyor, ceza almıyorlar.

Bir de kim yapmıyor ki? gibi bir düşünceye sahibiz.

Onun da ötesinde çalıyor ama çalışıyor düşüncesi de olunca….

Yap kardeşim, bu ülke zaten A…. koyulan insanların ülkesi, baksana koyanlara bir de ilave ihaleler veriliyor.

***
Bunu bir Muhalefet Partisi Başkanı söylese, Eyyyyyyyyy diye söze girilirdi.

Sen ne diyorsun be, ağzından çıkanı kulağın duysun denilirdi.

Ama söyleyen Ali Babacan… Diyor ki..

” Gerçek anlamda işleyen bir HUKUK devleti olmadan, İLERİ bir ekonomiye sahip olmak mümkün değil. ”

Buyur buradan yak ….

***
Bereketli ve keyifli bir gün olsun…

Sevgiler & Saygılar

Benzer Yazılar

YORUMUZU BIRAKIN