Bir seçim daha geride kaldı, Türkiye’nin %50 si çok sevindi…
Geri kalan %50 ne olduğunu anlamadı, anlayamadı.
Bugün herkesin seçim ile ilgili kendi görüşü vardır, %50 nin aynı olsa da, geriye kalan %50’nin içinde milyonlarca FARKLI yorum yapılacaktır.
Herkesin bu sonuçlardan dolayı suçlayacak birileri vardır, olması da doğaldır.
AKP’nin kendisinin bile beklemediği bir başarı ortadadır.
7 Haziran’dan bugüne bir parti HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN ve terörün arttığı, ekonominin tepetaklak gittiği, hiç bir yatırımın yapılmadığı bir ÜLKEDE, nasıl olur da bir parti oyunu tam 4,5 milyon oy arttırabilir.
Bunu anlamak gerçekten imkansız, 4,5 Milyon oy o kadar ciddi bir oy ki, bir parti daha olsa neredeyse BARAJI geçecek, HDP’nin 5 milyon oy aldığını düşünürsek.
Şuradan anlaşılıyor ki;
– Bu ülkede Yolsuzluk falan hikaye, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Saray, Osmanlı, şu bu , %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Atatürk’ün sevilmemesi, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Polisin şiddeti, ölümler, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Adaletsizlikler, Hukuksuz girişimler, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Basın Özgürlüğü, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Faali meçhul ölümler, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede Gazete basmalar, gazeteci dövmeler, %50 nin umurunda değil.
– Bu ülkede İŞİD’e destek vermek, %50 nin umurunda değil.
Yani sonuçta %50, ister emanet deyin, ister başka bir şey deyin, AKP’nin tek başına iktidar olmasını ve Sayın Cumhurbaşkanı ile Sayın Başbakanın bu ülkeyi bu şekilde yönetmesini tekrar KABUL etti.
Muhalefete de, kardeşim ben size %50 değil, %60 oy verdim ama bir halt edemediniz, oturun SIFIR dedi.
Haklı da …
Ama Allah için o %60, bugün EVET deseydi, şu anda bizler AKP ve yandaşların mahkemelerini seyrediyor olacaktık, yolsuzluklarını, adaletsizliklerini, hukuksuz girişimlerini.
AMA olmadı, bugün kendi Genel Başkan Yardımcısını bile meclise sokamayan bir MHP sayesinde, o %60 BLOK, tamamen eridi gitti.
Olan oldu, yapacak bir şey yok…
Bir sonraki seçim 2019 da bu ne demek, AKP 17 yıll iktidar olacak bu ülkede demek, 2002 den 2019’a kadar TEK BAŞINA İKTİDAR olan bir parti.
Müthiş bir başarı, hani biraz Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi sahasında yenememesinde yayınlanan haber ve paylaşımlara benziyor.
2002 de doğan bir çocuk, 2019 senesine kadar AKP iktidarından başka hiç bir iktidarı görmemiş olacak.
CHP – MHP – HDP ….
Ne yaparlar bilmem, Ama ne yapmayacaklarını dün gördük.
Hiç biri İSTİFA etmediği gibi, öyle açıklamalar yaptılar ki, zannedersiniz seçimi başka ülkenin partileri kaybetti.
Seçimi kaybedince seçim ortamını öne sürmek o kadar ÇOCUKÇA ki, madem öyle GİRME seçime, kazansaydın seçim ortamını suçlayacak mıydın?
Özetle sevgili dostlar,
2019 senesine kadar AKP devam edeceği bir Meclisi, hem de ciddi bir milletvekili rakamı ile kazanmıştır.
Devletimize, ülkemize hayırlı olsun.
Muhalefet ne yaparsa yapsın, bu değişmeyecektir.
Bizler ise, dün olduğu gibi bugünde, yarında adaletsizlikleri eleştirmeye, yazmaya, bilgilendirmeye devam edeceğiz, ne azından ben öyle yapmaya devam edeceğim, asla yazılarımdan ve paylaşımlarımdan vazgeçmeyeceğim.
Bir şeylerden vazgeçmesi gereken BEN değilim, SİYASİLERDİR.
Bazılarının deyişiyle ” Facebook kahramanlığına, Klavye kahramanlığına ” bütün gücümle devam edeceğim.
Herkese güzel bir gün dilerim.
Sevgiler & Saygılar
YORUMUZU BIRAKIN
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.